FilmDags (Y) <3

Köpte en ny film idag , Om en pojke så jag tänker ta och se den ni får veta vad jag tycker om den sen , har nån sätt den? kommentera isf vad du tycker , men nu ska jag ta & sätta igång filmen , hörs om ca 97 min då (Y).


Filmen jag nu ska se. (:


ingen bra sömn inatt "/♥

hej hej (:Som ni kanske ser i min Rubrik så har jag inte Sovit nå bra , Somnade efter 5 sen vaknade jag 7 sen dess har jag varit vaken , ska nog ta o sova lite snart . Bra bra ♥
Nu är de såhär att jag vill träffa En viss Hanna nygårds i midsommar, Vad tycker du hanna?

Nä nu ska ni få se de jag vill göra i sommar .

Uppdaterar mer senare.
Mina mål i sommar.

Träffa Hanna Nygårds []
Åka till Gröna Lund []
Skaffa The Sims 3 []
Kanske köpa ny mobil []
Försöka spara ihop pengar till en Systemkamera[]
m.m
Skriver mera på listan när jag vet nåt å sätter i ett "x" om jag har gjort de t.ex. Färga håret blondt [x].


med i tävling om signerad tröja hos hugo, ♥

Är med och tävlar om någon signerad tröja av Hugo Rosas och Paow.
Men det lär ju aldrig hända att man vinner, men prova kan man alltid (:
Tävlingsinlägget: http://hugorosas.se/home/1-allmant/585-taevling-taevling-taevling.html#comments


lite länkar till andras bloggar :3

Tänkte att jag skulle länka till andras bloggar , vissa av dom läser jag :D, De skulle va jätte kul om dom jag länka skulle kunna länka mig i ett inlägg. :3 men nu ska jag länka dom i det här inlägget (:
ni kan kommentera de här inlägget om ni vill bli länkade , så lägger jag in de (:


ℓιииєα fαℓк ♥  - läser. <3
νιктσяια αи∂єяѕѕσи ♥ - läser halvt. <3
αиgєℓι¢α ωєѕтєℓιυѕ яιи∂єнє∂ ♥   - läser.<3
ѕσfιє "кαυℓιтz" fяöנ∂ ♥ - läser (STOLT)<3
нαииα иуgåя∂ѕ ♥ - läser.<3
єммα иуgяєи ♥ - läser.<3
fєℓι¢ια αи∂єяѕѕσи ♥ - läser när hon har uppdaterat ibland. <3
єℓℓα נσиѕѕσи ♥ - Läser.<3
ℓιє ρєяѕѕσи ♥  -läser sometimes.<3
ѕαяα ωäиgмαяк ♥  - i read it <3
ℓιииéα αи∂єяzσи ♥  - Jag läser ftw. <3

de finns mera bloggar som jag läser men dom kommer upp senare , puss ;*


B-blogginlägg : )

Cha Cha ;*
Ursäkta för dåååålig bloggning , men jag har vart i orsa sen i torsdags och jag kom hem igår ;)
men på torsdag bär de av dit igen ;D
Sen består resten av helgen med midsommar å massa slösande med pengar  :    )
sen på lördag blir de karusell åkande badande å på kvällen konsert med en viss **** nyfiken? (a)
kommer upp ett litet schema om min kommande VECKA ;D aja nu ska jag dra


STÄDAT MITT RUM "/

Tjagalopp :)
igår var de tjejgruppen på HAB, det var kul , sen hem , inte gjorde så mycket , satt vid datan å inget annat..
Idag , vaknade 11:55 av att pappa väckte mej , gick upp efter en kvart satt mig i soffan Bredvid syrran, hon fråga vad jag skulle göra i helgen , jag bara jag vet inte , hon bah bra , vill du följa med till orsa om inte xavi ska med? jag bah OFC!!:DD , hon bah bra , vi åker imorgon efter 2 , jag bah okej , så imorgon å resten av helgen blir det ingen Uppdatering :C... På söndag blir de uppdatering först. Imorgon Ska jag till BitteHAB mellan 13:00 och 14:00Annso Skjutsar mig , sen så åker vi.. Har vart hos mamma och hämtat kläder och packat kläder. Jag har städat mitt rum idag , det tog över en timme , men då är de värt de.. Men nu ska jag dra igång en film å titta på den. Kanske hinner Slänga in en eller två inlägg imorgon innan vi åker.. men nu drar jag iaf cya..


STAAAN

Cha Cha Bitches ;*
igår åkte jag till älskade ORSA bara i  nån timme sen hem , men när jag kom hem åkte jag till Linnéa. Sen vid kvart över 5 kom Anna dit så då träffa jag henne oxå ;D sen gick vi ut å hoppa studsmatta jag å linnéa och jag tvinga ut Anna & hoppa med mej ;D Så då kom hon ut , sen typ 2 minuter senare kom Kim ut.. Sen vid 21:30 åkte jag hem. Sen idag så va jag med Natalie vi va på stan & jag träffa Essa och Petra , sen gick jag hem på vägen hem träffar jag Anna och Kim.. och jag har suttit här ett tag.. nä nu ska jag dra , elr försöka få nån komma in på skype å snacka med mej. men nu ska jag göra annat byeee...SOMMARLOV!!!!!!!!!, ♥

Som ni ser på rubriken så är det SOMMARLOV,♥ Och jag är massa glad över det, sa att ni skulle få svaren på frågestunden torsdag elr onsdagen efter , men sanningen var den att jag inte fick några kommentarer/ frågor och jag vill ha mera frågor innan jag svarar på dom men ska sanningen fram så är de väl inte såå många som läser min failade blogg.. men ett inlägg efter 2 veckor , så nu kke min bloggpaus är över och jag kanske kan vara liiite mera sociala om dagarna , men dom veckorna / dagarna jag inte uppdaterar kan de va för att jag är i orsa i husvagnen.. Jag fick Sommarlov igår men de regna då och det var inte kul så jag gjorde ju inte så mycket då när jag kom hem, så imorse när jag vaknade så regnade de fortfarande >.<  och imorgon är det söndag då , då kanske jag drar till linnéa och träffar Anna när hon kommer dit.. men som sagt vill ha mer frågor på min frågestund så ställ frågor :D Så jag har officiellt slutat 7:an  nu och jag kommer sakna min klass eftersom att vi ska byta till -.- granberg -.- ! så hejdå 7:B tack för den tiden å minnena vi skapade , men vi syns på granberg ändå men inte samma sak.. men nu ska jag sluta babbla på.. Aja , ni kan skriva fråga frågorna här..
har man tråkigt så har man..


nej nu drar jag byeeeee!


RSS 2.0