spanska

hej nu sitter ja här på spanskan o "tränar" men nu ska ja fortsätta träna bye..

GÅRDAGEN ÄÄÄÄÄGDE!!

Igår hade vi friluftsdag men det kanske inte ägde precis men efter vi hade simmat klart så gick vi te gärde å lämna väskorna å jackorna.. Hörde ett "hej" bakom mej , det var vilma som sa "hej" och ja bah "HEJ!"*Kram* "vad gör du här?" Vilma bah: "har hemkunskap" och jag bah : " okej?" och vilma bah "ah, men måste dra nu hejdå" jag bah " hejdå".. sen drog jag å linnéa ner te torsberg och åt , sen när vi skulle in och hämta våra väskor och jackorna hade steve låst.. då hör jag Andreas och Natalja skratta Natalja kommer till dörren , jag bah " öppna, du får en klubba"!*natalja öppnar* jag baah : "tack!!" *ger klubba* Natalja : "Säkert att ja får en klubba?" jag bah : "JAAAH!" .. Sen går jag och linnéa till skåpen går te huvud ingången å sitter där sen öppnar natalja dörrn för nåra i 4:an från kilbergsskolan.. och jag ser Edvina och jag bah: "och Edvina Ser inte mej" och edvina bah: "nemen hej" *Kram*  jag bah : " varför är ni här?" hon bah " har hemkunskap" jag bah: "varför?" hon bah : " för våra hrmkunskapsalar är typ dåliga å smala" jag bah "okej!" Edvina går jag och linnea sitter kvar ett tag för vi hade 1 timmes rast.. Sen går jag till skåpet jag fråga linnéa : "Har vi nån läxa tills imorgon?" Hon bah : "nej?" jag bah "okej,stänger skåpet!".. Edvina sitter på bänken brevid skåpet  jag bah : " vad gör du?" hon bah "har rast och spelar snake!" jah bah "haha okej"! Sen ställer Sej "kung" Edvina upp , hon bah " haha jag är längre än dejj!"  jag bah : "haha aah , hur lång är du?" hon bah " 156 ½!, dudå?!" och ja bah "okej, 155½ , Du är 1 cm längre än mej haha!" Hon bah " Aah , jah är längre än en 7:A en 7:A!!!" Jag bah : " Aah lite kul!" Sen tar linnéa upp sin center å "kungen" ser å vill ha linnéa bah " aah , du är ju "kung" så.." *ger bit* Sen kommer nån Isabel å säger till edvina å dom " hallå det har ringt in för längesen" "kungen" bah " Har det ?" Isabel "Jah" *dom springer iväg*.. Sätter oss på Bänken igen.. Går mot bibblan,så kommer det massor med 4:or igen jag och linnéa bah : " fyra,fyra,fyra,fyra,fyra,fyra,fyra å mera fyror!"Sen drog vi te badhuset igen.. Den dagen var den bästa dagen på länge tack vare : Fredrik,Jonas,annica,"kung"Edvina,Hilda,Vilma,Linnéa <3


Tack för dan!! :D

Torsdagens + det :)
Torsdagens + FICK MASSOR AV KRAMAR AV : HILDA,VILMA,EDVINA,JONAS,FREDRIK..(: <3


Hejhej nu sitter ja här med Annica å hon är inne på Stallet.se och jag är inne på Bdb å camade med Sofie. Min helg har bara vart BÄST och det kan SOFIE garantera...Alltså min helg har spenderats i Rengsjö och en helg i rengsjö säger man inte nej till om man är med bästavän. I fredags så var Ella med oss också jag blev ju såklart glad, för har man inte träffat bästavännen Ella2 år ungefär så blir man ju jätte glad också! Vi var ute å flumma på vägen å sprang i snön och jag var ju så klumpig när vi var påväg ut till vägen så ramlar ja i en vattenpöl å blir blöt i baken, men det var ju mörkt.. Sen "ramlar" (snarare kastar) Sofie och Ella sig ner i snön..Vi filmade oxå men det var Sofie och ella Som gjorde det...Sen drog Vi hem te Ella å Ella bytte byxor,Sen drog vi Hem te Sofie och spelade "Föräldrar Fritt"..Sen efter vi hade spelat klart det så läste Vi alla Korten och asgarva... Sen drog Ella hem.
Jag och Sofie var vaken länge..Igår så åkte jag hem en sväng för att jag skulle på Lucas kalas, men sen så åkte jag till Sofie igen och när jag kom till sofie så åt vi mat sen efter vi hade ätit så tog vi Sofie's Moppe och åkte in te rengsjö och åkte runt.Sen åkte vi hem till sofie igen å där satt vi oss vi datan å bara gap fabbla..
Sen idag så vaknade vi vid 11:50 tiden å gick upp å åt Frullebulle, sen vid 15:00 nån gång så tog vi moppen ner te Löt-boa å handla godis:D,gott..Det var SNÖ och IS på vägen!!!:C  sen vid 17:00 åkte jag hem..
Kommer väl bilder snart :D

.
Ella-bella♥Ella!!Bästavän(saknad som FAN)♥TTOOOOFIEH!♥E-L-L-A!!♥S-S-O-F-I-E?:Ö♥Bilden ella knäppte på Sejj :D ♥


Sofie BÄSTAVÄN!

Tack för fredan Ella!♥
Tack för hela HELGEN Sofie!

Vi sa att de skulle va bäst å det blev bättre än bäst!:* ♥♥

Jag älskar er!♥♥♥♥♥


Puss'n// Angelica ♥


Skolan imorrn då D:

hejjsan.
Jag har helt enkelt glömt bort att blogga idag.
Idag har ja försökt att städa mitt rum..
Å imorgon ska ja te skolan..
imorgon har ja so:prov..
å ja har fan inte kunna plugga när ja har vart sjuk...
Fan detta kmr gå åt helvete!D:
Aja får se hur de går.jag har vart söt en gång i livet..Aja pussar:** <333//angelicaveckans bloggKommentera om du vill va med!<3


Tjohej ; )

Hejsan alla bloggare.
Idag har jag var med Sofie.
Från 10:00 till 13:15 typ.
Å visst de var kul.
Sen så åkte jag hem å packa å åt mer mat.
Sen åkte vi till city gross


jah har inge å blogga om så kom med förslag t.e.x. Tävlingar,Frågestunder m.m

Sofie imorgon!! + Åland!

Imorgon kmr bli den bästa dagen ever!
Först ska ja va med Sofie.
Sen ska ja åka till min brorsa i åland å va där te på söndag.
Kommer bli 7kt kul asså..

Sofie du ska veta att du betyder en massa massa för mej..


En bild på henne måste ju va med..
Sofie Jag älskar dej sjukt mycket! <3333

// Angelica

IMORGON :D

Ja så här ser min vecka ut ungefär..

Kan bli ändringar men så ser mitt lov ut i princip.

V.10 :D
Bye Bye for now XoXo Angelica :D <3


RSS 2.0