SRY!MEN DE BLIR BLOGG PAUS,INNAN DE EN FRÅGESTUND!

SORRY FÖR DÅLIG UPPDATERING MEN JAG TROR JAG SKA TA EN LITEN BLOGGPAUS , KOMMER TILLBAKA SEN NÄR JAG ÄR PÅ TOPP IGEN ;D
AJA NI KAN VÄL FÅ EN BILD FRÅN BÅTRESAN DÅ :P

OJ FÖRLÅT för capslock ;P

CAPSLOCK TIME :DD
JAG :D

kanske ska ta en frågestund innan hela min blogg paus , så fråga på nu :D

Frågestunden avslutas imorgon elr på torsdag , vi får se :D


Båt m nästan HELA släkten , röj med annica , ingen uppdatering

HejHej:]
Sitter här och väntar på att tiden ska gå.
idag åker ja å nästan HELA min släkt till Helsingfors , så det kommer bli snålt med uppdateringen i helgen men jag hoppas att ni kan klara er med det , iaf idag går båten klockan 5,Väntar på  att pappa , annso , moster , lucas , theo och Annica ska komma nu så vi kan åka. Jag ska röja båten m annica , Nu tror jag snart att dom kommer , Jag , lucas å annica ska sitta längst bak i bussen å kolla på film men nu måste jag dra Ciao♥


Hemma!

Hejhej :]
Igår var jag som sagt med Ella å det var kung , vill ni se bilder så gå in på hennes Blogg för jag orkar inte lägga upp..
Efter  Ella åkt hem satt jag mej vid datan å chattade med folk. Sen så satt jag å pratade med Sofie♥ lite grann , sen gjorde jag nt så mkt mer igår.Idag vakna jag vid 10. satt mej vid MSN (mobben) å chatta med Ella å Sofie sen så bestämde vi att jag skulle vara med dom! Jag saknade sofie som ... ja jag vet inte vad.. Men då sa mamma att jag måste duscha först så då gjorde jag det , sen vid 12:20 då åkte jag, jag kom dit vid 12:55 tiden då gick jag från vägen in , vi satt väl inne ett tag , sen cykla vi ner på löten sen till Rengsjö Skolan och gunga , sen ner till löten igen. >.< Sen tillbaka hem till Sofie, dom satt vid datan ... sen vid 16:55 åkte jag hem.. Dagen var iaf kul , tack för den! Det kommer 2 bilder.

.

Ella                         Sofie                      Jag.


Ella hoppar ;D

Aja..Nu kommer en depp del..
jag är ledsen , men vem bryr sig?
ingen bryr sig tydligen jag mår bara sämre å sämre för varje dag , jag låtsas vara glad , men inte för att nån bryr sig , Jag har haft i magen i 2 dagar nu (?) Vet inte varför men vem bryr sig? Alla Säger att dom finns men när sanningen ska komma fram , vem menar det? Så nu undrar jag om DU menar allt du säger till mig...Å menar du att du verkligen finns?

Aja nu ska jag dra å gö nå annat.


ETT HYPER GLATT INLÄGG ;o?

JAG LÄNGTAR SOM BARA FAN NU ASSÅ!!!
VILL BARA ATT KLOCKAN  SKA GÅ Å BLI 2 IMORGON EFTERMIDDAG :DDDDDDDDDD
FÖR IMORGON SKA JAG VA MED BÄSTASTE ENKLASTE ENDASTE ELLA JONSSON!!!JAG ÄLSKAR DEN SÖTSAKEN!!!!!!!!<333333333333333333333

IMORGON ELLA IMORGON!!
IMORGON BLIRE RÖJ Å KUNG!

http://palmenella.blogg.se/ ELLAS BLOGG!


Förlåt För Dålig Uppdatering..

Cha Cha förlåt för dålig uppdatering här på bloggen.. men jag har inte haft ork elr "tid" för att blogga jag är helt enkelt helt jävla slut efter skolan å massa skit.
Nu ska jag klaga , jag vill inte gå på granberg men efter sommar lovet ska hela nuvarande 7:or från gärdet  flytta dit upp och jag vill inte , jag säger bara att de är bara ett SKÄL till att lägga ner Gärdet! Men nu pallar jag inte klaga mer , ska försöka uppdatera varje dag nu.

Hejdå!


RSS 2.0