Till Lina♥

Lina jag vet att du inte mår nå bra nu , men det blir bättre med tiden & jag hoppas att du inte gör om samma sak du gjorde i början av juli förra året .. Du vet att jag finns för dig , dag som natt .
Du klarar dethär det vet jag vännen , Lina utan dig hade inte jag stått här idag.
Jag kan alltid prata med dej om problem och du lyssnar. Nu är det faktiskt min tur att lyssna på min tvilling that's it. Jag har bara lust och ringa dej varje dag för att prata med dej och bara snacka om random saker 24/7.
Ett år o en månad o mer har jag känt dig och jag ångrar ingentinjg , men vi träffas inte ofta , på ett år har vi träffats 2 gånger.. ♥ Det måste ändras.. Du betyder otroligt mke för mig och om du bara inte tappar hoppet om att du inte klarar nå mer så vet jag att du gör det o de gör nog alla.Lina Lundh Jag älskar dig , glöm aldrig det soulmate.. ♥


du är bara löjlig.

Du är bara för löjlig . Du säger att jag snackar skit om dig fast jag gör inte det .  Det kanske är väldigt svårt för mig att lita på dig , för jag vet inte vart jag har dig.Du säger att jag inte går och lita på och att du tycker synd om mina äkta vänner , du säger att jag borde sluta leka emo men vet du vad? JAG leker INTE emo. Du säger att jag ska mogna lite och du säger hur många vänner tror du att du kmr få om du "leker emo"? . Jag säger bara jag vill inte mogna lite för att jag vil inte va som du. Och nu är jag emo också  ? för att jag har skärt mej EN gång woow .. Det är för fan en musikstil och en klädstil , ja visst vissa kanske är EMO men fan INTE jag . Du säger att jag är patetisk , men vet du vad? Det vet jag redan att jag är och jag bryr mg inte om de. Du säger att jag är störd , jamen välkommen det har jag vart länge.Du vill kalla mig CP men varsegod , gör det för att det är jag faktiskt.
Du kan ju kalla mig för vafan du vill , jag orkar inte bry mig om dig längre.Du säger att du inte orkar slösa din tid på SKIT , men det gör inte jag heller.

Inlägget här under är en av dagarna jag mår dåligt,.

..

Jag mår inte bra och jag har inte gjort de på ett bra tag , men jag försöker och försöker att må bra , jag kan må bra ena stunden och nästa mår jag dåligt igen.. Jag kan spela glad , men är de någon som vet att ja är ledsen innerst inne? NÄÄ! Jag har sommarlov och mår såhär , det är inte okej.. Det har snart gått en månad av lovet och det ända jag har gjort är och vart i husvagnen. Där den är mår jag bra! inte här hemma .
och de är också därför jag inte bloggar..
hejdå.

RSS 2.0