nån bild sen sommaren 2012

Hej!

Jag har inte lagt upp nå bilder från sommarn förra året då jag var på Åland hos min storebror i en månad nästan. Jag var själv med han i 2,5 vecka vi var på båten Pommern och sen åt vi på hesburger som är sjukt gott! Så tänkte att jag kunna lägga in några bilder därifrån. Bara för att jag inte har så mycket annat och göra  occh för att jag har inte lagt in bilderna från Åland iår eller vattenfestivalen 19-21/7.
 
Grisar där min brorsa utanför ett café
 
En av alla mastar på båten "Pommern".
 
Det var sista bilden nu , mera kommer senare :D
 
© Angelica Eriksson

Hos mammi

Hej, jag sitter hemma hos min mamma i soffan och fikar,mår inte bättre idag men man måste ju göra saker iaf . Bloggar nog när jag kommer hem till pappa senare
Puss & kram sålänge


Utomlands resa 2013-05-25 - 2013-06-01

Hej! Jag bloggade ingenting i maj och berättade att jag skulle utomlands men det skulle jag och jag var i Alanya i Turkiet med min familj. I en vecka var vi där , det var roligt , mysigt och jag kunna koppla av .
Tänkte bara säga att jag liksom hade varit utomlands eftersom att jag inte bloggar så ofta. Ni får 3 bilder därifrån , men det kommer mera när jag blir frisk :)
 
 
 
 
Den där var en av allt man såg från balkongen från hotellet!
 
© Angelica Eriksson
 
Puss o Kram så länge!

Trettionde Juli tvåtusentretton.

Hejsan bloggen kom ju hem igår men bloggade Inge mer för att jag helt enkelt inte orkade , har nog dragit på mig en förkylning för att jag är sjuk täppt i näsan och jag har ingen ork i kroppen så därför jag inte bloggat men ska uppdatera om vattenfestivalen v.29 och Ålands veckan senare :)


Åka hem ifrån Åland

Hej bloggläsare , nu ska jag åka hem från min bror som bor på Åland bloggar mer när jag kommer hem.


Åka hem.

Hej bloggen, sitter i bilen och den är fullpackad och ska snart åka hem vilket för tillfället känns bra men ända inte skulle vilja stanna och umgås med min barndomskompis. Har ingen lust direkt och blogga idag tyvärr .


Hejsan bloggen

Jag har inte bloggat på 3 månader för att jag inte har haft nå och blogga om , men just nu sitter jag i Orsa i förtältet med min kusin och pappa och spelat kort och i helgen är det vattenfestivalen som jag ska gå på hela helgen , fun Fun ,idag hyrde vi en trampcykel och trampade runt på i en timme så en bild ifrån de
men vi hörs !
Puss kram


RSS 2.0