Första skoldagen avklarad (Y)

Hej hej , nu först satt jag mej vid datan , första skoldagen avklarad då (Y) Den var väl okej! mycket kul var det iaf , imorgon börjar jag 08:00 D: men de ska väl funka iaf , men nu ska jag göra något annat än och blogga BYE!


25/8-10


Hej hej vid 8 åker jag till skolan men knäppte en snabb bild med webben så här får ni den


jag bloggar mer när jag kommer hem (:


Natti Natti Bloggen ( :

Hej hej nu tänker jag gå och Slagga måste ju upp tidigt imorgon , som VERKLIGEN suger men men aja , blir kanske nått inlägg imorgon Bitti om jag har tid : )
Natti Natti Bloggen ( :


skola imorgon.

hejhej , imorgon börjar skolan så jag tänkte slänga in bild på de ja tänkte ha på mig , och kanske hinner slänga in en bild på när jag har de på mig och kanske facelook imorgon bitti nu kommer bilderna : )Baseball jacka ( :Rosa Linne (:Leggings  (: (Bilden är knäppt med webbkameran)

Hörs kanske senare (:


kläder♥

Som sagt var ja ju i valbo i lördags å köpt kläder (inte mycket dock bara 3 plagg men men) nu kommer de bilder på dom (:

 

blev fel håll när ja knäppte men kjol från JC böj huvudet xDtröja  från H&M
Baseball
tröja från Gina TricotOch en till bild på tröjan från sidan :)

nä nu ska jag nog gå och Duscha bloggar mera sen tjao


beautiful blogger award! :DTack så mycket Ella :)
1.Jag vill till insjön på lördag :D
2.Jag Älskar att sjunga :)
3. Mina vänner betyder mycket för mig
4. Jag har gått på judo
5. Jag lyssnar på all musik
6. Jag Vill åka utomlands
7.Jag har svårt och komma på saker

Jag ger Awards till: Jennah , Madde , Britta , Emma , Zeneh , Leidy & Linnéa

REGLER: Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av. Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem. Och skriva 7 intressanta saker om dig själv


Hemma från valbo nu..

Hej är hemma från valbo nu kom hem för en stund sen, ni får bilder sen på de jag köpte men nu ska jag kolla på tv så vi hörs senare hejdå

Mobil inlägg 2

Hej hej chattar med Madde och Lina på msn nu och imorgon åker jag till valbo så att de blir att shoppa så de kmr väl upp bilder ^.^ nu ska jag dra hejdå.

Blev inge sthlm..

Som ni ser på rubriken så blev de inge sthlm idag,men jag va till granberg idag å de blir ganska svårt å hitta. Men sen åkte jag till söderhamn å träffa Vanessa på Ö&B kul ;D nä nu ska ja kolla på tv, och imorgon drar jag till Valbo nice nice hejdå

01:04 börjat skrivit den tiden på de hära inlägget

Hej nu har jag kollat klart på filmen men jag är jätte trött så jag ska nog sova natti natti hejdå, btw jag älskar dig lina & jag älskar dig leidy <3

Mobil inlägg

Hej hej, blogg inlägg med mobilen dom blir så stökiga men nu får de bli så, sitter och kollar på film nu, imorgon vid 11 ska jag till granberg å kolla kul sen åker jag till sthlm så blir nte så många inlägg.. HejdåJAG ÄLSKAR DIG!


sjukaste

haha hej har inte pallat blogga och har nte haft tid elr internet, men jag har blivit sjuk , och i torsdags fyllde jag år (Y) men eftersom jag är sjuk pallar jag inte blogga men tänkte göra ett inlägg så ni vet att jag lever. hejdå.


RSS 2.0